Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή μέσω Χρεωστκής ή Πιστωτικής Κάρτας:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας PETS CARE δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express, καθώς χρησιμοποιεί τα onLine συστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και της Paypal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δωθούν από την Τράπεζα Πειραιώς ή την Paypal.
Αντικαταβολή – Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας:
Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας ή της Courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει ΔΩΡΕΑΝ για την Μυτιλήνη, και Καλλονή και με πολύ μικρό κόστος (ανάλογα με το βάρος) για όλη την Ελλάδα.
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας που θα σας σταλεί με e-mail μετά την παραγγελία σας και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο email john.moutz1@gmail.com ή στο fax 22510 45145. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
* Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος από άλλη τράπεζα, το ύψος της τραπεζικής προμήθειας που επιβαρύνει τον πελάτη είναι 3.00 €
* ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, οι διαθέσιμοι τρόποι εξόφλησης είναι: 1) Τράπεζα Πειραιώς ή Paypal, 2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της εταιρείας μας:
Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα μας. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.
Παραγγελίες άνω των €500 προς ιδιώτες και άνω των €1500 προς επιχειρήσεις:
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτας σας